Waterontharder kopen Zoetermeer? Z8-Water is de specialist in Zoetermeer – Z8-water
Meteen naar de content

Waterontharder Zoetermeer

Woont u in regio Zoetermeer en bent u op zoek naar een waterontharder? Daar helpen wij u als lokale ondernemer uit Berkel en Rodenrijs (onder de rook van Zoetermeer) u graag bij!

In Zoetermeer is het water tamelijk hard. Het kraanwater in Zoetermeer en omstreken bevat dus vrij veel kalk. Wellicht ziet u dit terug door de kalkaanslag op uw kraan, koffiezetapparaat of ervaart u de hardheid van het water tijdens het douchen.

stadshart van zoetermeer de winkelstraat

Waarom kiest u voor Z8-Water?

✅ Wij zijn gevestigd naast Zoetermeer, namelijk in Berkel en Rodenrijs;

✅ Al meer dan 25 jaar actief als lokaal en vertrouwd waterontharder specialist;

✅ Installatie áltijd binnen 3 weken door onze eigen monteurs.

In welke regio's in Zoetermeer zijn wij werkzaam?

Binnen gemeente Zoetermeer zijn wij actief in iedere regio/gebied (Noord/Zuid/Oost/West).

Het maakt voor ons dus niet uit of u woont in de omgeving van bijvoorbeeld het Dorp, Palenstein, Driemanspolder, Meerzicht, Buytenwegh, De Leyens, Seghwaert, Noordhove, Rokkeveen, Oosterheem, Lansinghage, Hoornerhage, Balijbos, Westerpark, Meerpolder of het Buitengebied. 

Wij zijn graag uw lokale installatiepartner van een waterontharder bij u thuis. Woont u in een ander gebied van Zoetermeer? Dat maakt uiteraard niets uit. Ook dan plaatsen we uiteraard graag een waterontharder bij u thuis.

Waarom een waterontharder in Zoetermeer?

Veel van onze klanten in de omgeving van Zoetermeer kiezen voor een waterontharder van Z8-Water, omdat dit ons vaste werkgebied is. Men hoort bijvoorbeeld via een vriend tijdens de wekelijkse stapavond in Cafe Bij Ons, collega op het werk, buurman/buurvrouw uit de straat of familielid uit de wijk over ons. 

Zo bestaat er zelfs een kans dat uw buren of iemand uit de straat zacht water van Z8-Water ervaart. Dat is natuurlijk ook niet heel vreemd met tientallen installaties in omgeving Zoetermeer per week!

Daarnaast geven onze klanten uit Zoetermeer aan te kiezen voor een waterontharder vanwege de grote hoeveelheid kalkaanslag welke zij ervaren. Én dat is niet vreemd.

In Zoetermeer ligt de waterhardheid van het water tussen de 4.98 dH en 9,41 dH (Duitse Hardheid). Dit is behoorlijk hard!

Bij een gemiddeld waterverbruik van 150 m3 (kubieke meter) water per jaar in combinatie met deze hardheid van het water stroomt er jaarlijks met het grootste gemak toch zo'n 15 tot 25 kilo kalk door uw leidingen.

Dit is niet alleen heel veel, maar kan zich ook ophopen rondom bijvoorbeeld het verwarmingselement van uw cv-ketel of douche, zich nestelen in uw koffiezetapparaat of wasmachine of aanslag geven op uw zonnepanelen. Kortom, een waterontharder biedt uitkomst in dit soort gevallen!

stadscentrum zoetermeer bij daglicht weerspiegelt in het water

Waterontharder kopen in Zoetermeer?

Met zo’n enorme hoeveelheid kalk is het ervaren van kalkoverlast dan ook vrijwel onvermijdelijk als u woont in Zoetermeer. Een waterontharder is dan een logische keuze.

Wilt u een waterontharder kopen en woont u in regio Zoetermeer? Dan zit u bij ons aan het juiste adres.

U kunt een waterontharder direct online bestellen óf u kunt één van onze specialisten vrijblijvend en geheel gratis aan huis ontvangen. Wij komen dan op bezoek voor een adviesgesprek bij u aan huis.

Onze specialist beantwoordt gedurende dit korte waterontharder advies bezoek graag al uw vragen en kijkt of het plaatsen van een waterontharder mogelijk is.

Aangezien wij zelf onder de rook van Zoetermeer zijn gevestigd, komen we met het grootste genoegen graag bij u langs. We zijn immers bijna buren van elkaar!

Wanneer mogen wij vrijblijvend bij u op bezoek komen om u van waterontharder advies te voorzien? Plan via de kalender hieronder geheel vrijblijvend een afspraak in.


Dé waterontharder expert van Zoetermeer

Wij van Z8-Waterontharders zijn al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van waterontharders in regio Zoetermeer en omstreken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een waterontharder bij u thuis? 

✅ Neem contact met ons op voor vragen of mogelijkheden;

✅ Plan direct een vrijblijvende huis-aan-huis afspraak in.

 bestel- en installatiebusjes van z8-water ontharders in zoetermeer

Installatie binnen 3 weken

Ons eigen montageteam installeert uw waterontharder binnen 3 weken.

Al 25 jaar dé expert

Ruim 25 jaar vakkennis en expertise. Lees meer over Z8-Water.

14 Dagen op proef

Eerst uitproberen? Ervaar vrijblijvend 14 dagen onze waterontharder.