Vriendenvoordeel – Z8-water
Meteen naar de content

Vriendenvoordeel

Fan van Z8-Water? Tip uw vrienden, familie, collega's of buren over ons. U ontvangt voor iedere klant die u aandraagt samen €100 met Z8-Water Vriendenvoordeel!

U ontvangt €50, uw aanbeveling ontvangt €50

Leuk dat onze waterontharder u bevalt. Als klant van Z8-Water kunt u iedereen uitnodigen die ook kent om ook klant te worden bij ons.

Als uw bekende klant wordt bij Z8-Water, ontvangt u een cadeaubon t.w.v. €50. En elke klant die u aandraagt krijgt ook €50 van ons!

Hoe werkt Z8-Vriendenvoordeel?

1. Vul het formulier onderaan deze pagina in;

2. Wij nemen contact op met het door u opgegeven contactpersoon;

3. Geeft uw aanbeveling uiteindelijk akkoord op onze waterontharder offerte? Dan ontvangt u €50 in de vorm van een cadeaubon. Uw aanbeveling ontvangt €50 op de prijs van waterontharder.

Uitnodigingsformulier

{formbuilder:84480}

Veelgestelde vragen over Vriendenvoordeel

Klik op onderstaande vragen om het antwoord te zien.

Voor iedereen! U kunt iedereen die u kent uitnodigen om ook te gaan genieten van Z8-Water. Denk hierbij aan iedereen in uw familie, uw woonwijk, collega's of vriendengroep. Z8-Vriendenvoordeel geldt alleen voor nieuwe klanten. U kunt dus niet uzelf uitnodigen om opnieuw uitnodigen om klant te worden.

Als uw aanbeveling uiteindelijk akkoord geeft op onze uitgebrachte offerte, zullen wij contact met u opnemen. Natuurlijk om u allereerst hartelijk te bedanken voor de aanbeveling, maar uiteraard ook om uw cadeaubon t.w.v. €50 toe te kennen! U hoeft dus zelf niets te doen.

Jammer, maar helaas. Dit maakt uiteraard niets uit. Ook als uw aanbeveling besluit om niet te kiezen voor Z8-Water, laten we u dit ook weten. U ontvangt dan niet uw cadeaubon t.w.v. €50.

Ja, meedoen aan Z8-Vriendenvoordeel is gratis en kost u dus niets.

Als uw aanbeveling akkoord gaat met onze offerte, dan ontvangt u van ons eencadeaubon t.w.v. €50. Deze cadeaubon is geheel naar wenst te besteden bij de door u gewenste (web)winkel. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld bol.com, FonQ, maar ook fysieke winkels als de Karwei of een heerlijke hotelovernachting in bijvoorbeeld Fletcher of Van Der Valk Hotels.

U ontvangt uw beloning, nadat wij akkoord op de offerte hebben gekregen van uw aanbeveling én de waterontharder daadwerkelijk is geïnstalleerd bij hem/haar thuis. We nemen direct contact met u op, zodra dit moment daar is!

Alle woon- en werkgebieden in Nederland doen mee aan de Z8-Vriendenvoordeel actie.

Nee! Kortom, hoe meer mensen u bij ons aandraagt, hoe meer bonus en voordeel u ontvangt. Wie uit uw netwerk of kennissen maakt u blij met Z8-Water?

Installatie binnen 3 weken

Ons eigen montageteam installeert uw waterontharder binnen 3 weken.

Al 25 jaar dé expert

Ruim 25 jaar vakkennis en expertise. Lees meer over Z8-Water.

14 Dagen op proef

Eerst uitproberen? Ervaar vrijblijvend 14 dagen onze waterontharder.