Super zachte deal – Z8-water
Meteen naar de content

Super zachte deal

Bij Z8-water houden we van complete oplossingen. Daarom bieden wij een super zachte deal: een complete Z8-wateronthardings set, inclusief standaard installatie en alle benodigde accessoires voor één scherpe prijs. Z8-water zorgt dat je deze waterontharder binnen 14 dagen* na aankoop werkend in huis hebt. Voortaan geniet je van zacht en zuiver water in huis, heel simpel. 

Z8-water Gewoonweg de beste keuze:

Binnen 14 dagen werkend in huis

✔ Onderhoud zonder verplichtingen

  Vakkundige installatie inbegrepen

 Geen verborgen kosten

✔ +20 jaar ervaring

Het enige wat je zelf hoeft te doen is aangeven uit hoeveel personen je huishouden bestaat. Je kunt namelijk kiezen uit twee modellen waterontharders. Het enige verschil is het te verwerken volume van het water wat je verbruikt per dag met je huishouden. Welke Z8-waterontharder wordt het voor jou?

 

Combi-4
(t/m 4 personen)
Combi-7
(t/m 7 personen)

 

* Wij streven ernaar om binnen 14 dagen na aankoop de Z8-waterontharder bij jou thuis te installeren. Om economische redenen en omwille van onze visie op duurzaamheid willen wij zo slim mogelijk omgaan met reistijden en het verrijden van kilometers. In sommige regio’s (denk bijvoorbeeld aan de Waddeneilanden of een gebied als Zeeuws Vlaanderen) kan het daarom voorkomen dat Z8-water de installatie zal proberen te combineren met de installatie bij andere nieuwe Z8-water gebruikers bij jou in de buurt. Hierdoor kan het zo zijn dat de installatie in een dergelijk gebied niet binnen die 14 dagen plaats zal vinden. Wij rekenen op jouw begrip!

Installatie binnen 3 weken

Ons eigen montageteam installeert uw waterontharder binnen 3 weken.

Al 25 jaar dé expert

Ruim 25 jaar vakkennis en expertise. Lees meer over Z8-Water.

14 Dagen op proef

Eerst uitproberen? Ervaar vrijblijvend 14 dagen onze waterontharder.