Hoe lang duurt het plaatsen van een waterontharder? – Z8-water
Meteen naar de content

Hoe lang duurt het plaatsen van een waterontharder?

Hoe lang duurt het plaatsen van een waterontharder?

Gefeliciteerd! Je hebt besloten om te kiezen voor een waterontharder. Binnenkort kun je gaan genieten van zijdezacht en kalkvrij water.

Natuurlijk wil je jezelf zo goed mogelijk voorbereiden op de komst van onze monteur. Om je wat beter op weg te helpen, beantwoorden we in dit artikel een veelvoorkomende vraag.

Waterontharder installatie, hoe lang duurt dat?

Afhankelijk van het type woning, de locatie van de watermeter en het soort waterontharder kan de installatie van een waterontharder een uur tot maximaal drie uur duren. Hieronder leggen we graag uit hoe wij het installeren van de waterontharder zo effectief en efficiënt mogelijk laten verlopen.

Onze voorbereiding scheelt tijd

Voorafgaand aan installatie, komen wij in vrijwel alle gevallen geheel vrijblijvend langs om de situatie eerst te bekijken. Wij zullen de woning controleren op geschiktheid voor het plaatsen van een waterontharder, de dikte van de leidingen, de locatie van de watermeter etc.. Ook zullen er een aantal foto's worden gemaakt van waar de waterontharder uiteindelijk komt te staan.

Alle informatie verwerken wij na ons vrijblijvend bezoek aan u tot een compleet dossier. Dit dossier bespreken wij intern met onze monteurs en installatieteam. Hierdoor kunnen wij vakkundig en effectief werken.

Onze monteur zijn namelijk voor hun komst al op de hoogte van uw woonsituatie. Zij weten waar de waterontharder komt en bijvoorbeeld welke apparatuur- en werktuigen ze mee moeten nemen.

Kunnen wij niet op bezoek komen?

Is er geen mogelijkheid waardoor wij niet langs kunnen komen? Of heeft u geen tijd voor een vrijblijvend bezoek? Ook dit is natuurlijk geen probleem! U kunt altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice zal u een document toesturen met de gewenste informatie om de installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zelfs zonder dat wij hiervoor langs hoeven te komen!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Installatie binnen 3 weken

Ons eigen montageteam installeert uw waterontharder binnen 3 weken.

Al 25 jaar dé expert

Ruim 25 jaar vakkennis en expertise. Lees meer over Z8-Water.

14 Dagen op proef

Eerst uitproberen? Ervaar vrijblijvend 14 dagen onze waterontharder.